استراکچر پنل های خورشیدی

استراکچر:
استراکچر که فارسی شده آن سازه می باشد وظیفه تنظیم پنل رو به آفتاب ، برای رسیدن به حداکثر توان تولید ، را دارد. استراکچر باید از استحکام خوبی برخوردار باشد تا در برابر باد و طوفان و بارش برف آسیب نبیند.
استراکچر به چند نوع ثابت – متغیرچند زاویه ای – متحرک با دنبال کننده خورشید(ترکر)- سقفی – تقسیم می شود .
استراکچر ثابت :
استراکچر ثابت در یک زاویه و مکان مشخص قرار می گیرد وامکان تغیر زاویه ندارند . معمولا پایه های استراکچر را در بتون محکم کرده ویا روی سقف با پیچ و مهره ویا وزنه محکم می کنند تا در مقابل بادها وفشار های مکانیکی مقاوم باشندواز جا کنده نشوند.
استراکچرمتغیر چند زاویه ای:
در این روش از استراکچرهایی استفاده می شود که قابلیت تغییر زاویه را داشته باشند.مثلا در فصول مختلف بتوان زاویه آن را تنظیم کرد .بازده این روش حدودا تا10در صد نسبت به روش ثابت بیشتر است والبته بستگی به این دارد که چند جهتِ باشند .
استراکچرسقفی
این استراکچر برای نصب پنل خورشیدی روی سقف های شیب دار مثل سقف شیروانی ها و … است که معمولا این سقف ها خود زاویه 12 تا 20 درجه دارند ولذا پنل را روی آنها می خوابانند. البته باید پنل حداقل 10 سانتی متر از سقف فاصله داشته باشدتا تبادل هوایی برای خنک سازی پنل بهتر صورت گیرد .
استراکچرهای سقفی برای دو نوع سقف مختلف مسطح وشیب دار ساخته می شوند.
استراکچر متحرک با دنبال کننده خورشید(ترکر)
این روش خود به دو حالت تک محوره (حرکت افقی از شرقی – غربی یا شمالی- جنوبی )ودو محوره (هم شرقی – غربی و هم شمالی – جنوبی با هم)تقسیم می شود.بازده نیروگاه در این روش بین 15 الی 20درصد افزایش می یابد.
درباره ابرمهندسی
بنام یزدان اینجانب محمدی هستم 12سال در زمینه برق فعالیت دارم ونسبت به این علم علاقه زیاد دارم وتمایل دارم که تجربیاتم را در خدمت کسانی که به این رشته علاقه مند هستند بگذارم امیدوارم که این آموزشات مفید باشند.....
نوشته های بیشتر از ابرمهندسی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.